Nyt hieman tilitystä. Enää pari kuukautta siihen että apuraha alkaa. JIPPII!

Selekä paskana ja viikon sairasloma.

Taiteilijaseuran syyskokous pidetty ja siellä oli tällä kertaa jopa porukkaakin siinä määrin että tuli keskustelua. Hauskaa siinä on se, ironisesti sanottuna, että piti lahjoa porukka tulemaan kokoukseen maksetulla mökillä, kaljoilla, ruualla ja matka korvauksilla.

No tätä yhteishenkeä pitäisi toden teolla myös yrittää kehittää ja seurahan on jäseniään varten. Kaikki meni hyvin ja tuli jopa ihan keskustelua isolla porukalla vaikka yksi uusi nuorempi jäsen pyrkikin tehostamana itseään reilusti tapaamisessa.

Tavallaan suloista ja viattoman tahatonta varmaankin häneltä..aivan kuin muilla ei olisi niitä näyttelyjä ja apuraha hakemuksia ja ns. "julkkis tuttuja" .

No se on sitä nuoruutta:) .

Joka tapauksessa kokous oli hyvä ja se varmaankin edes jonkin verran aktivoi porukkaa.

Harmi, että sellainen ns. vapaaehtoinen yhteisöllisyys on aikalailla muuten kadoksissa.

Se on kyllä nähtävissä kaikkialla muuallakin joten ei tämä seura olen sen poikkeavampi kuin mikään muukaan. Ihmisten pitäisi tajuta se että vain itse toimimalla voi oikeasti vaikuttaa asioihin ja jos ne jotka päättävät asioista joutuvat tekemään yksikseen ratkaisuja niin lopputulos voi olla joskus yksipuolisemmin ajateltu kuin jos se päätös olisi tehty porukalla.

No ken uskoo demokratiaan ja ken ei mutta kait se on tällä hetkellä kaikista paras toiminnassa ja olemassa oleva ratkaisu.