Okei nyt on sitten päästy tähän pappeja koskevaan toiseen puoleen , joka on ollut ihmisten huulilla omalla tämän hetkisellä asuinpaikkakunnallani.

Meillä oli myöskin tämän edellä käsittelmäni transukupuolisen papin tarinan lisäksi muutamia vuosia sitten pappi joka harjoitti seksuaalista kanssakäymistä yhden seurakuntalaisen kanssa. Tämä pappi oli mies ja kohde oli nainen joka oli nuori mutta ei kuitenkaan ONNEKSI lapsi mutta nuori nainen jonka kanssa ko.pappi harjoitti seksuaalista kanssakäymistä.

Tätä pappia en itse voi mitenkään puolustella tai missään tapauksessa asettua hänen puolelleen mitenkään ja oudointa tässä on se, että juuri ne jotka tämän kyseisen, mielestäni pedofiilisen, papin teot hyväksyivät ovat nyt tuomitsemassa tämän toisen papin tai oikeammin sanottuna kirkkoherran transukupuoisuutta ja sukupuolen vaihto leikkausta.

Se on järkyttävää sillä, tämän mielestäni pedeofiliaan taipuvaisen, papin käytös ja teot olivat sellaisia jotka tuottivat kohteelleen haittaa. Sillä ko. nuorella naisella oli mielenterveydellisia ongelmia, joihin hän oli hakenut apua ko. papilta ja pappi oli selvästikkin  käyttänyt valta-asemaansa väärin ryhtyessään ja houkutellessaan itseään huomattavasti nuoremman naisenalun sukupuolisuhteeseen kanssaan.

Sanon tässä nyt selvyyden vuoksi oman kantani pedofiliaan ..itse olen sitä mieltä, että jos mahdollinen kumppani on niin paljon nuorempi itseä, että hän voisi olla oma lapsi, niin silloin mennään mielestäni siinä rajalla (vähintäänkin henkisesti ajateltuna)että se on pedofiliaa vaikka ko. henkilö ei olisikaan varsinaisesti alaikäinen.

Tiedän, että se ei ole varsinainen pedofilian määrittely, mutta itselleni on helpompaa määritellä se näin sillä tähän kysymykseen liittyy nimenomaan se, että itseä huomattavasti vanhemmalla henkilöllä on HELPOSTI sellainen asema suhteessa itseään nuorempaan henkilöön, että hän halutessaan voi sitä käyttää väärin.

No tämä asia ei tietenkään ole aivan noin yksinkertainen, mutta haluan sen silti sanoa näin koska mielestäni yhteiskunnassa asioita yleensäkkin seksualisoidaan liikaa ja usein jo hyvinkin nuoria ihmisiä aletaan kutsumaan esim. naisiksi vaikka he eivät sitä todellakaan vielä edes ole ja se väistämättä seksualisoi kohteensa.

Se on ongelma ja epäkohta jonka ihmisten tulisi tiedostaa.

No palataan nyt sitten astialle eli asiaan..tämä pappi joka olis siis käyttänyt valtaasemaansa väärin sai onneksi potkut eikä siis enää toimi virassaan.

Se oli oikeuslaitokselta täysin oikea päätös ja siihen löytyy täysin asian mukaiset perustelut.

Siis päätös on aivan oikea.

Hänelle kuitenkin löytyy puolustajansa ja tälle nuorelle naiselle syyttäjänsä.

Nuori nainen on leimattu joissain piireissä rahanhimoiseksi ja mielipuoliseksi vaikka tosiasiassa hän on papin perverssioiden uhri ja toisaalta sitten tämä transsukupuolinen ja sukupuoltaan vaihtava pappi on leimattu myös samalla nimikkeellä eli mielipuoliseksi ei niinkään rahan ahneeksi mutta mielipuoleksi.

Miksi sitten kirjoitan tästä?

Miten nämä asiat nyt sitten liittyvät toisiinsa?

Yksinkertaisesti siten, että näitä molempia naisia vaivaa juuri se minkälainen meidän yhteiskunta yleensäkkin on eli misogynia ..NAISVIHAMIELISYYS.

Olen siitä äärimmäisen surullinen ja pahoillani.

Toivoisin etteivät asiat olisi enää niin.

Ne vain kuitenkin ovat ihan todistettavsti niin erityisesti kirkon piirissä.

Kummallinen nainen on paratiisin viettelijä ja paholainen joka on jollain ihmeellisellä tavalla se joka saa jotenkin oudosti kaikki syyt niskoilleen oli se syntiinlankeemus sitten mitä tahansa.

Kaikkein eniten minua ovat järkyttäneet ne syyllistävät kommentit jotka ovat tulleet naisilta...sillä miten kukaan nainen voi olla sen puolella, että jotakuta toista naista syrjitään tai käytetään hyväksi tms. oman sukupuolensa perusteella. Hehän ovat itsekkin naisia. Miten kukaan nainen voi syyttää näissä olosuhteissa TOISIA naisia kun he joutuvat syrjinnän tai muuten epäreilun kohtelun kohteeksi. Sitä minä en vain ymmärrä mitenkään.

Miten kukaan nainen voi mitenkään sanoa ettei nainen voi olla pappi tai kirkkoherra tai lääkäri, jos ja kun kerran itsekkin on nainen.??? Miten kukaan nainen voi sanoa, että se on naisen oma vika jos tässä tapauksessa pappi on käyttänyt valta-asemaansa väärin? Miten ihmeessä kukaan nainen voi sanoa että pappikin on vain ihminen kun pappi tekee noin julmetun väärin...miten kukaan voi puolustella sitä vahinkoa mitä tämä "ihminen" saa aikaiseksi toiselle ihmiselle. Ikäväkyllä en ole kuullut yhtään ainoaa lausetta joka olisi puolustanut tätä nuorta, eläämäänsä pettymään joutunutta, naista, jolle varmasti tulee olemaan monen vuoden prosessi, että ylipäätään kykenee käsittelemään tilanteessaan tämän asian siten, että se ei enää haittaa mitenkään elämää.

MIKSI IHMEESSÄ MITÄÄN TALLAISTA PÄÄSEE TAPAHTUMAAN?

Toivon näille molemmille naisille hieman enemmän onnea jatkossa omassa elämässään ja kykyä selviytyä heitä kohdanneista vaikeuksista.

Itse en tule jatkossakaan missään nimessä kuulumaan kirkkoon.