Siis mikä on jäykkä?

Penis

Puhe

Kirjoitus

Ihminen

 

Varmaan mikä tahansa noista, mutta välillä on hyvinkin ärsyttävää että ainoastaan näistä ainoan huomion saa ensimmäinen ja on sallittua sellaisenaan JÄYKKÄNÄ..miksi ihmeessä ihmisen pitäisi olla rento ja vapautunut kaiken aikaa. Olla valmiina kertomaan ja tykittämään kaiken ja kaikesta itsestään heti ja välittömästi jokaiselle ja aina. Mikä ihmeen perverssio ja kiire ihmisillä on saada kaikki ja heti välittömästi. Mikä ihmeen itsesiarvo on ihminen joka on jatkuvasti puhumassa ääneen kaikki ajatuksensa ja tunteensa. Eihän se ole edes totta ja kaikki sen tietävät.

Mikä ihmeen arvostettava asia se on, että kaveri vain puhuu, puhuu ja puhuu ja pelkästään itsestään. Itsekkyys tuntuu olevan välillä arvostettu valtti joidenkin ihmisten keskuudessa, epäitsekästä ihmistä käytetään hyväksi usein ja se pohjimmainen hyvyys joka on sen pohjalla jää arvostamatta. Puhutaan terveestä itsekkyydestä ja sairaasta itsekkyydestä. Terveestä itsetunnosta ja itsetunnottomasta ihmisestä jne. ja jne. Minusta tuntuu välillä että tänä päivänä kaikki mahdollinen normaalikin on tehty sairaaksi ja itse sairaudessa piehtaroidaan ja pahimmillaan sillä tavalla jätetään todella oikeat vakavat esim. mielenhäiriöt jotenkin ihmeellisiksi illuusioiksi tavallisen ihmisen elämässä ja jokainen on sairas omassa normaaliudessaan.

Onko todella niin vai olisiko enemmänkin niin että ihmisten pitäisi todella oikeasti suhtautua vähän rauhallisemmin ja ymmärtävämmin omaan aitoon itseensä..eikä se vaikkapa epäitsekkyys olisi jo sanana melkeinpä kirosana ja lipoisi kansankielellä lähellä Laheisriippuvuutta. Sairaudesta on tehty itseisarvo, jota se ei suinkaan ole. On jääty makaamaan tuleen vaikka tuli voisi lämmittää kylmentynyttä kehoa.