Pihtarimies<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

Pihtarimies.

Pihtarimies voi aluksi vaikuttaa jännittävältä ja herkältä kaverilta, mutta todellisuudessa Pihtarimies on sukua mahdollisesti Homomiehelle, Pelimiehelle tai Aviomiehelle.

Sinä et vain välttämättä tiedä heti aluksi sitä.

 

Pihtarimieheen on helppo rakastua, koska Pihtarimies osaa aivan samat kavalkaadit vietellä kun Pelimieskin.

Pihtarimies ei vain anna ennen kuin pakon edestä ja silloinkin mahdollisimman nopeasti toisin kuin muut miestyypit.

 

Pihtarimies on salaisesti misogyyni.

 

Kostaa kaiken naisille ja naissukupuolelle.

 

Pihtarimies on (toisin kuin voisin kuvitella) saanut lapsuudessaan paljon rakkautta äidiltään.

Laajaa ihailua lähiympäristöltään, sekä mittaamatonta mammonan tarpeen tyydytystä.

 

Oikeastaan hän on imenyt rintaakin niin kauan, että kuvittelee kaikkien naisten olevan äitinsä, koska äidillä oli valtava rinta ja syli.

 

Mutta äiti oli pyhä madonna.

 

Täysin seksitön kodin dominaattorimainen hellapoliisi.

Pihtarimiehen äiti ihailee (tai vihaa) poikaansa sanoinkuvailemattoman kiivaasti.

 

Pihtarimies kertoo äidilleen kaikkein syvimmät salaisuutensa ja tietää kaiken äitinsä ja isänsä seksielämästä, vaikkei sitä myönnäkkään, edes itselleen.

Pihtarimieheen ei kannata tuhlata aikaansa vaikka aluksi saattaa vaikuttaa sille, että on kohdannut poikkeuksellisen ihanan ja herkän kaverin, joka välittää aidosti sisimmästäsi.

 
28.07.2007 - 21:21

Leikkikalumies

 

Leikkikalumies on nimensä mukaisesti hupitavaraa.

 

Tämä on hyvin vaiettu miestyyppi, koska tallaisen olemassa olo yritetään vaijentaa sen, jostain ihmeen syytä, häpeällisen luonteen vuoksi.Vaikka Leikkikalumieshän saa paljon rakkautta. Ainakin hetkellisesti. On siis suosittu.

 

Leikkikalu mies on siis mies, josta tyttöporukassa päätetään tehdä seksileikkikalu ja sitten porukalla arvostellaan tyttöjenillassa millainen kokemus oli kenelläkin.

 

Leikkikalumiehen valitseminen on erittäin huolellista ja varovaisuuttaa tulee noudattaa, ettei käy käry, sillä ei kukaan mies todellisuudessa halua olla leikkikaluna.

Miehet ovat tottuneet siihen, että naiset aina repsahtavat seksikumppaneihin, mutta he eivät tiedäkkään tätä tarkoin varjeltua salaisuutta, jonka tässä nyt siis paljastan.

 

Leikkikalumiehelle leperellään ja hempeillään.

Räpsytellään alkuvaiheessa silmiä ja luodaan haikeita katseita.

 

HUOM!

Muista varovaisuus sillä tämä on taitolaji.

Kehutaan, keikistellään ja kysellään kaikki mahdolliset kuulumiset, jotta Leikkikalumies tuntee olonsa turvalliseksi ja antautuu aktiin.

Leikkikalumiehestä eroon pääseminen onkin sitten taitolaji ja ainoastaan kokenut konkari osaa sen taidon ilman kyyneliä.

Kas leikkikalumiehen egoa pitää varoa ja päästä tilanteeseen, jossa Leikkikalumies itse luulee olevansa se joka "jättää".

Parhaiten se onnistuu siten, että leikit heti alkuunsa ripustautuvasi Leikkikalumieheen ( jos se ei heti tehoa niin kannat toisena tai kolmantena iltana hammasharjasi ja hiusrullasi "uuteen" kotiisi.)

Johan jätkä säikähtää ja alkaa perumaan lemmenvalojaan ja homma on hoidettu.

Huom. Osta jätettävät /unohdetut/ tavarat mieluiten halpaa merkkiä, että voit jättää ne helposti Leikkikalumiehen roskiin heitettävksi.

Tällä tavalla Leikkikalumies saa toteutettua itseään ja eron tuska lievenee.

Pitäähän sinun hoitaa eläin lemmikkillesikin mahdollisimman hyvät olosuhteet, joten älä nyt ihmeessä laiminlyö miestä, vaikka se onki suhteellisen omillaan toimeentuleva.

Vaikka, eipä sillä, uusi emäntä saapuu kyllä ajallaan ja "korjaa" virheesi, joten jos pieni lipsaus tulee, niin ei se ole niin vakavaa.

Tee kuitenkin parhaasi Leikkikaluimiehen hyvinvoinnin eteen. Nimittäin hyväkin lelu tarvitsee säännöllistä huoltoa, jotta sen käyttöikä pitenee kierrätyksen tuiskeessa.

 

Ainoastaan mielikuvitus antaa rajat eroon pääsemisen taituruuden harjoittelemiselle.

Leikkikalu mies on usein nuori tai nuorehko, mutta jos haluat lisää haastetta niin ota hieman vanhempi leikkikalu, niin ei puutu draamaa eikä tuskaa eron koittaessa.

Näin saat harmitonta hupia elämäsi piristeeksi, kun Leikkikalu mies dramatisoi pikkuasioita jo muutaman mukavan seksihetken takia.

Muista ettet missään vaiheessa paljasta missä asut, vaan hoidat homman aina ja ehdottomasti aina vain Leikkikalumiehen kotona, ettei sitten tule myöhemmin vaikeuksia kun Leikkikalumies laulaa kuppaista lauluaan parvekkeesi alla.

 

Nimittäin niin voi todellakin käydä.

 

Nämä heput kun ovat tämän päivän Romeoita.