IHANTEELLISEN MIEHEN MITTASUHTEET. Osa 9. Oppikirjan pikakurssi vuosille 20-100.<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

1.       Oikeastaan miehiä ei tarvitsisi muuten ollenkaan, mutta kun kuitenkin on olemasse se himo, joka jyllää kunkin ihmisen (naisen) sisuksissa säännöllisin väliajoin niin miehiäkin on jonkin verran kasvatettava yhteishyvän ja yhteiskunnan käyttöä varten.

 

2.       Naisten himoja tyydyttämään tosiasiassa tarvittaisiin vain muutama täydellinen miesyksilön, mutta koska nainen on jalo ja armollinen niin miesten kirjo on tätä nykyä aika kirjava. Joissain paikoissa se on muodostunut hienoiseksi ongelmaksikin, johon suunnitellaan sopivia toimia sen postamiseksi.

 

3.       Miesten todellinen tehtävä, jonka he ovat saaneet synnyinlahjana on yksi ja ainoa. NAISEN TYYDYTTÄMINEN.

 

4.       Jotta miehistä ei koituisi naisille sen enempää haittaa elämässään, niin miehien määrää pitäisi hillitä yhteiskunnassa vaikkapa jonkin asteisella syrjäyttämisellä autiosaarille ja pakko sterilisaatioilla, heti kun mies alkaa tulemaan sukukypsyyteen.

 

5.       Sterilisaatio ja mahdollinen sukuelimen kastrointi suoritetaan miesyksilöille, jotka selvästi soveltuvat orjan tai rivityöläisen asemaan.

 

6.       Ko. päätös on sen verran vähäinen, että sen voi tehdä vaikkapa teidän omistama lemmikkieläimenne hännän heilautuksella, jos teillä ei nyt jostain syystä satu olemaan aikaa, tarmoa tms. suorittaa tätä tehtävää.