IIIHAANAA MIES

<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

Tämä miestyyppi on perkaamaton.

Tälle tyypille on ominaista itsensä sisäisesti mieheksi tunteminen, sillä tavalla, että näyttää itsensä maailmalle sellaisena kuin todellisuudessa on.

Ei siis feikkiä eikä leikkiä.

Iiihaanaa miestyyppiä on aivan yhtä monta kuin Iiihanaa naistyypiäkin, jokaiselle löytyy juuri sopiva omalla ajallaan.

Onneksi tämä miestyyppi on suhteellisen yleinen, vaikka joskus huonolla tuurilla törmää vain edellä mainitsemiini tyyppeihin.

Ei kannata luovuttaa ihan vähästä, vaikka siltä välillä tuntuisikin, tämä miestyyppi tulee kyllä joku päivä vastaan.

Näitä miestyyppejä on moneen käyttötarkoitukseen ja tilanteeseen.

Sopivat iihaanat miehet tai naiset ovat parhaimmillaan juuri sellaisena kuin löydät ne yllättäen suoraan tavaratalosi hedelmätiskiltä.

Ne voivat olla eri ihmisiä eriaikoina, mutta elämä on pääasia ja  elämänmyönteisyys toisten ihmisten kunnioittamisen merkeissä on oman ymmärryskykysi rajoissa tavoittelemisen arvoista puuhaa.

 
06.08.2007 - 21:27

Toinenmies

 

Toinenmies on fantasiaa, johon voit ladata kaikkein villeimmät ajatuksesi.

Voit päästellä täysillä ilman rihman kiertämää, niin henkisesti kuin fyysisestikkin.

Ah mikä unelma ja haaveiden täyttymys.

Sitäpaitsi voit saada kaipaamaasi piristystä seksielämään vakituisen kumppanin kanssa kun on joku josta unelmoida.

Jos olet sadisti niin voit kiduttaa Toistamiestä pihtailemalla ja jos et ole niin…… neuvoksi vain, että paras Toinenmies olisi jo naimisissa oleva naapuri, joka kaipaa myös vaihtelua.

Sitä kautta saattaisit saada myös kokemuksia vaikkapa naapurin rouvastakin jos nyt sellainen sattuu  kiinnostamaan.

Mutta jos nyt ei siitä puhuta vaan palataan asiaan, joka on niin, että ikäväkyllä Toinenmieskin on ihminen ja ihmisillä tuppaa olemaan omat ominaislaatuisuutensa, kuten esim. luonne.

Siis Toisestamiehestä saattaa olla haittaa, jos Toinenmies päättää yhtäkkiä ottaa yhteyttä Aviomieheesi. Sitäpaitsi ennemmin tai myöhemmin joutuu tilanteeseen jossa totuus iskee vasten kasvoja ja täytyy myöntää, ettei Toisenmiehen kanssa tullutkaan mistään mitään (ei oikeastaan ollut edes tarkoitus muu kuin vaihtelu) ja on pakko jättää tämä ihana mies.

 

Suru sydämessa, mutta muistot jää.

 

Ikäväkyllä Toisellamiehellä ei ole niin kivaa.

Kas kun Toinenmies ei uskalla rakastua moisen kokemuksen jälkeen jonka hänelle annoit. Nimittäin ne ikuisen rakkauden ja perheen jättämisen vannomiset oli tosi tehokkaita.

 

Intohimo moisessa Toinenmies-suhteessa on sanoinkuvaamaton ihan sen jännityksenkin vuoksi.

 

No onneksi huomaat pian, ettei Toinenmies ollut sellainen kuin fantasioissasi kuvittelit, joten ei sillä sinulle ole niin kovasti väliä, vaikka välillä omatunto soimaakin siitä valehtelusta ja itsepetoksen määrästä.

 

Onhan sinulla oma perhe tukena ja voihan Toinenmies aina hommata uuden Varatun-naisen, jos pelkää niin kovasti sitoutua.

 
05.08.2007 - 21:26

Aviomies.

 

Kaikki nämä em. miestyypit saattavat tietenki olla naimisissa, mutta kaikkia näitä yhdistää muutama seikka, joten on parasta keskittyä myös siihen hetkeksi.

Naimisissa oleva mies etsii monemoista asiaa.

 

Sinun kannaltasi ajateltuna ensinnäkin saatat LUULLA olevasi jollain kummallisella tavalla parempi kuin vaimo ja juuri tämä seikka kiehtoo ko. miestyypissä eli paremmuus toiseen naiseen verrattuna.

Valitse tämä tyyppi jos haluat erheellisen illuusion paremmuudestasi.

Totuushan on, ettet ole yhtään sen parempi kuin vaimokaan, mutta vaimo on tylsä ja kaikki on vaimon syytä ja voit tuntea itsesi täydelliseksi.

Ainakin hetken. Naimisissa olevaan mieheen ei kannasta rakastua. Naimisissa oleva mies on aivan yhtä omistushaluinen kuin irtomieskin, mutta nukut vain enimmät yöt yksiksesi ja aikaa saat silloin kun se sopii Aviomiehelle ja ainoastaan vain silloin.

Sinun pitää opetella kylmäverisyyttä ja ottaa seuraksesi jokin muu miestyyppi lisäksi, ettet pitkästy tai ettei sinusta tulee itkuisaa naista katsomassa pihatielle, että milloin se rakas sapuu.

 

Joskus Aviomies elää nk. avoimessa parisuhteessa.

Avoimessa parisuhteessa kummatkin puolisoista elävät omaa elämäänsä omalla tavallaan.

(SIIS Ovat vannoneet ikuista rakkautta ja perheen perustamista.)

Avoimessa parisuhteessa on aina mahdollisuus rakastua johonkuhun toiseen ulkopuoliseen, mutta ainoastaan omaa siippa rakastetaan pitemmällä tähtäimellä.

Saattaa kuulostaa oikein mukavalle vaihtoehdolle ja joskus onkin..mutta älä erehdy rakastumaan avoimessa parisuhteesa olevaan Aviomieheen, koska saat jäädä yksin itkemään kun tulee tosipaikka.

Aviomies tietenkin haluaa juuri sitä rakastumista, koska on arjen uuvuttama ja sinä tunnet itsesi hetkeksi pelastajaksi. Hänelle se on vain leikkia, mutta sinulle joka haluaisit jo asettua jonkun kanaloon pitemmäksi aikaa tämä seikkailu ei ole oikea.

 

Hellyyttä kyllä saa mutta siihen se jääkin.

 

Aviomies elää omassa kuvitteellisessa pilvilinnassaan ja rakentelee ihmekuvioita tilanteen mukaan haitaksesi esim. mustasukkaiset tekstiviestit sekä puhelut kun olet treffeillä juuri tapaamasi mahdollisen ihastuksen kanssa.

 

Hankaluuksia ei tietekään olisi muuten, mutta ihastus kun saattaa säikähtää moista puhelinrumbaa ja tuntemattomalle komistukselle on vaikea selittää moista Aviomies kuviota.

 

04.08.2007 - 21:25

 

Vanhempimies

 

Tämä on nyt suhteellinen käsite ja jokaisella on omat rajansa ja riipuu jälleen ihan omasta iästäsi. Mutta jos on 35-vuotias ja mies on 50-vuotias niin ikäeroa on mahdollisesti liikaa.

Harmaat hapset ei ole kauhean seksikkäät ja riippuva vatsanahka voi tuntu 35-vuotiaasta epänormaalille ja  huomaa, että erektio voi olla jo hieman löysä, joten jos löysempi kanki kelpaa niin mikäs siinä.

 

Ei kun kokeilemaan.

 

Jos vielä sattuu niin, että tämä Vanhempimies on sitten säilynyt siten, ettei ole katkeroitunut niin voipi olla, että kiinnostus voi kuitenki herätä ja kaikesta huolimatta tähän vanhempaan mieheen saattaa vaikka hetkellisesti rakastua.

Vanhempimies on siitä ihana, että kokemusta löytyy vaikka kuinka paljon ja monelta saralta.

Ei tarvii kaikkea selittää ja tilaakin saa henkisesti.

Ikäväkyllä Vanhempimies kokee usein rankasti vanhuutensa uuden nuoremman siipan rinnalla ja saattaa heittäytyä omistushaluiseksi, eikä ne harrrastuksetkaan ole aivan samalla aaltopituudella, kas kun ei kiinnosta se pommisuojien tutkiminen tai se mitä 60-luvulla tapahtui, kun ei ollut itse vielä edes syntynyt.

Sängyssäkin voi olla kivaa juuri sen kokemuksen takia, jos mies on pitänyt kehostaan huolta. Mutta siinä vaiheessa kun tajuaa, että autossa soikin lapsuuajan musiikkia hittibiiseinä, niin tulee mieleen iskä ja halut katoaa sen saman tien.

 

Pakoreitti kannattaa etsiä huolellisesti etukäteen. Sillä näillä vanhemmilla miehillä on kokemuksen tuomaa varmuutta, jolla he osaavat sitoa itseensä kiinni nopeasti ja tehokkaasti
 
03.08.2007 - 21:25

Nuorempimies

 

Nuorempimies on ihana adonis.

Nuorempimies tarkoittaa tässä jotain alle kymmenen vuoden ikäeroa (Riippuu nyt aivan sinun omasta iästäsi).

Seura tuntuu ihanalle ainakin hetken. Tuntee itsensä nuoreksi ja todella himoituksi jälleen.

Pahajuttu on, että Adoniksellakin on tunteita ja juuri nämä nuoret miehet ovat kokemattomuudessaan niitä jotka rakastuvat aivan päätäpahkaa ja tulisesti.

Niistä on vaikea päästä eroon ja on aika ikävää kuunnelle sitä ruikutusta tai saati sitten suhteen kestäessä sitä miten joku Bändi Y soitti sitä ja tätä, kun tekisi mieli sanoa,että missäs se adoniksen herkkutikku viipyy tai pannaanko nyt vai heti.

Pitää siinä sitten kuunnellä millaista oli kun mutsi sanoi niin ja näin ja ajoittain tuntea piston sydänalassan kun miettii "miehen" ikää.

Jos käy niin hyvä tuuri, että nuori mies on hieman kypsempi ajatuksiltaan niin kokemattomuus tulee esteeksi, kun poika ei erota kurkkua kesäkurpitsasta ruokaa laitettaessa.

 

No, sängyssä voi tietenki opettaa ja ottaa ohjat käsiinsä, mutta ei oikein huvittaisi istua pussikaljalla joenpenkalla.

Ei oikein huvittaisi selittää, että pitää puhu tunteista.

 

Eikä oikein huvittaisi olla se ensimmäinen jonka kanssa kortsu meni rikki tai jonka kanssa halutaan heti kymmenen lasta ja naimisiin seuraavana kesänä, kun itse miettii miten sitä omaa uraansa tai itseään kehittäisi.