Täällä internetissä ja tosi elämässä seikkaillessa tulee mieleen kaikenlaista ja juuri nyt nousi ajankohtaiseksi eräs mielenkiintoinen seikka.

Sanotaan, että nuoruus on valttia jne. ja usein puhutaan siitä että pitäisi ja pitäisi olla aina nuori jne ja jne. On tietyllä tavalla totta että erityisesti naisisa arvotetaan nuoruutensa perusteella joko seksikkäisiin tai epäseksikkäisiin jos nyt aletaan näin karkeasti jakamaan ja väittämään niin sanotaan että naisen valtit huononevat iän karttuessa tai se on käsittääkseni aika yleinen klisee mitä pidetään jopa itsestään selvyytenä.

Itse olen niitä naisia jolla ei ole ikinä ollut puutetta miehistä muuta kuin silloin kun sen on itse vapaaehtoisesti valinnut itselleen ja sekin on tullut koettua ihan sen takia että on halunnut tehdä niin.

Joten sitä taustaa vasten haluan nyt spekuloida tässä tätä asiaa.

Nimittäin on hassua, että nuoret miehet yrittävät kovasti itseään vanhempaa naista ja itseasiassa hyvin usein.

Nuoret miehet eivät tunnut tajuavan sitä, että usein miten heillä ei ole mitään annettavaa ja ovat kaikenlisäksi aivan liian helppoja nakkeja..kaikinpuolin siiis.

No itseäni moinen ei jaksa oikeastaan enää edes imarrella koska sääli on vallannut rinnan enimmäkseen.

Kannattaisi pysyä suunnilleen oman ikäisissä niin olisi sitten todella oikeasti myös jotain puhuttavaakin siten, että se olisi hedelmällistä.

Eikä kehtaa (enkä myöskaan halua) alkaa käyttään hyväksikään ketään kun on itse nuorena "tyttönä" tullut jymäytetyksi itseä vanhempien "miesten" taholta..mutta siitä tulikin mieleeni, että miksi miehille kelpaavat helpommin nuoret naiset mutta naisille eivät kelpaa helposti nuoret miehet?

Mistäköhän se johtuu..olisiko pelkästään juuri tuo edellä mainitsemani keskustelun puute sitten joka johtaa siihen etteivät nuoret miehet kelpaa vanhemmille naisille kovinkaan usein..sillä en todellakaan jaksa uskoa että olisin ainut 37vuotias nainen joka on vastaavassa tilanteessa alvariinsa parikymppisten taholta.

Toinen seikka voi tietenki olla se että nämä nuoret miehet etsivätkin itselleen ns. parempaa juttu seuraa sekä kokemuksia..mutta siinä vain usein on ongelmana se, ettei heistä itsestään ole sitten edes juttuseuraksi vaikka he itse olisivatkin ns. älykkäitäkin..sillä kokemus antaa siivet myös puheille sekä käytännössä että teoriassa. Suloisiahan nuoret ihmiset aina ovat mutta siihen se sitten jääkin..sitä ei enää jaksa turhaa alkaa jyystämään kenenkään kassa kun periaatteessa moni asia on jo koettu:)

En tiedä.. onko jollakulla asiasta mielipidetä?