MIEHISTÄ

<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

Ystäväni sanoi, että yksi hyvin tunnettu entinen ”pukki”, joka on tänäpäivänä hyvin varattu mies..tuntee hankaluutta parisuhteessaan, koska hänellä on vetoa ja jännitteitä kaikkiin suuntiin ja kaikkiin entisiinsä. Joita kyllä riittää pilvin pimein. Tähän asiaan voi suhtautua ainakin kahdella eri tavalla joko säälien tai vaikka pilkallisesti nauraen. Riippunee nyt siitä kuka asian kuulee.

Tämä mies on jättänyt hoitamatta kaikki ”pukkimansa” naissuhteet ja ne ovat retuperällä. Yrittää kuitenki olla ystävä kaikkien näiden naistensa kanssa. Se voi tietenki aiheuttaa nykyisessä parisuhteessa mustasukkaisuuttakin, mutta se ei nyt näihin ilmalle tulleisiin ajatuksiini liity, vaan tuli siitä mieleen, että:

Hän ehkäpä itse tuntee jännitteitä vähän joka suuntaan juuri sen takia ettei osaa hoitaa ihmissuhteitaan sillä tavalla, että ne siirtyvät luonollisesti toisesta asiasta toiseen. Vaatiihan se kaikkien niiden ex- naisten kaverillistamista ja se taas vaatiikeskustelua ja asioiden perustellista selvittämistä. Hän ei vain taida kyetä siihen.

Mistä tämä kertoo? Huonoista ihmissuhdetaidoista vaiko kenties tämän päivän poikalasten kasvatuslinjoista? Tämän päivän miehistä?

Kuka opettaisi pojat jo lapsena vaalimaan ihmissuhteitaan hellästi, kun he kasvavat aikuisiksi.

En usko, että se on miespuolisilla vähemmän verissä kuin naispuolisillakaan, siihen ei taideta vieläkään oikein kannustaa ja suhteen hoitotavat pitäisivät monesti olla sellaiset kuin naispuolinen niiden haluaa olevan.. miesten tavat hoitaa suhteitaan ovat monesti aika kömpelöitä, mutta epäilenpä että hyvin aitoja...mutta pukki mikä pukki siitäkin huolimatta..niinhän se on????Vai siis onko? 

Tiedän että tämä kirjoitus on aikamoista yleistystä ja tietenkin on poikkeuksia, mutta kyllä se vain tahtoo arkielämässä monesti olla niin, että miehet eivät vieläkään osaa ihmissuhteitaan hoitaa. Se ei ole kliseetä. 

Miehet kun monesti näyttävät ajatuksensa teoilla, niin hyvät kuin pahatkin. Naisena vain on joskus hyvin rasittavaa olla jatkuvasti hereillä, kun olisi paljon helpompaa sanoa miten menee ja missä mennään.

 

Teko vai ajatus..ajatus vai teko kumpi määrää kaapin paikan vaiko määrääkö sen peräti tarkoitus? No niin tai näin filosofointi on joskus aivan turhaa nk. tosielämässä kun tulee kriisin paikka parisuhteessa tai yleensä ihmis-suhteissa