Metroseksuaalimies<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

Metroseksuaalisuushan on nykyään kuuminta hottia kaikilla rintamilla ja varsinkin eliittipiirien keskuudessa.

Metroseksuaalimies on siis toisinsanoen mies, joka on vähän niinkuin nainen, mutta ei transseksuaali tai transvestiitti tms. Seksuaalisuus on siis hieman niinkuin globaalia.

Metroseksuaalimies tuntee olevansa seksuaalisuuden Lontoossa tai New Yorkissa tms. isossa cityssä. Katselee miehiä ja naisia ihan samalla mitalla. Suoraa toimintaa harjoittaa vain kuitenkin turvallisessa satamassa.

Ikäväkyllä jokainen itseään metroseksuaaliksi tituleeraava ei edes tiedä mitä moinen tarkoittaa. On vain kivaa olla "avarakatseinen" boheemi.

 

Usein itseään metroseksuaaleiksi tituleeraavat ovat tosiasiassa kokemattomia seksirintamalla ja ainut "villi" kokemus on Lemillä, soutuveneessa, kerran kesällä, silloisen tyttöystävän kanssa, tikkujen pistellessä selkää ja sekin oli pelkästään fyysinen toimitus suloisessa kesänkirpeässä atmosfäärissä vai oliko se kenties metrosfääri, kun nyt kerran ollaan metroseksuaalisia.

 

Tässä tapauksessa pitää paikkaansa se vanha sanonta, jossa sanotaan, että iso ääni mutta pieni äänen lähettäjä. Metroseksuaaliksi itseään tituleeraava mies on usein epävarma ja tarkkailunhaluinen, jopa tirkistelyyn taipuvainen ja jokainen naapurin rouva supisee takanapäin kuinka "se nyt tuijotti tissejä kun kahvia kyselin lainaksi."

 

Metroseksuaalimies pitää itseään hyvin valaistuneena yksilönä ja laajan hallinnan omaavana henkilöna seksirintamalla.

MUTTA tosiasiassa, laajemissa empiirisissä tukimuksissa, naisten keskuudessa, on havaittu, että tämä miestyyppi on hyvin epäseksuaalinen henkilö tai sitten hakee piristystä omaan väljähtäneeseen parisuhteeseensa. Kärsii siitä traumaan asti ja juuri siksi tutkii alinomaan seksuaalisuuttaan ja tulkitsee kaiken seksuaalisesti.

Jos on oikein huono tuuri käynyt, niin alunperin metroseksuaalimies on ikäväkyllä valinnut itselleen sopimattoman kumppanin seksuaalisten toiveidensa kohteeksi.

Naishenkilö joka on sinut seksuaalisuutensa kanssa saattaa tuntea itsensä paikoitellen hieman vaivautuneeksi tämän miestyypin kanssa, koska ei se naapurin Laura tarkoittanut vihjailla ryhmäseksistä kun se puhui, että "..jos nyt kahvilla joskus kävisitte yhdessä niin voitaisiin sitten kimpassa jutella."

Tälläisen miehen nainen saattaa epätoivoissaan sulkeutua neljän seinän sisälle pelkästään sen takia, että hävettää aina se sama horina, eikä kehtaa kutsua uusia ystäviä kylään sen pelossa, että ukko haluaa harrastaaa heti kaikkien kanssa seksiä.

 

 
01.08.2007 - 21:23

Impotentti mies

 

Tämä lajike on myös hankala tapaus ja oikeastaan kehottaisin olemaan koskematta, mutta tämä henkilö ei ole varsinaisesti vaarallinen muuta kuin itselleen.
Riippukivimiehestä tulee helposti tallainen mies kaiken seurauksena. Impotenttimiehellä tekee kovasti mieli mutta meisseli ei toimi.

Tarvitset rutkasti hyvää itsetuntoa ja itsetuntemusta, jotta jaksat moiset koettelemukset kerta toisensa jälkeen ja löysän meisselin kesken touhuja.

Ainakin halu voi olla kova, mutta lopullinen kliimaksi puuttuu.

Toisaalta Impotenttimies voi olla kekseliäs, jos haluaa hyvää kumppanilleen. Sillä, koska meisseli ei toimi, niin täytyy käyttää jakoavainta. Mutta pitemmän päälle se on niin, että se meisselikin olisi kiva, ainakin välillä, mutta, perhana, jos se ei toimi, niin se ei toimi.

 

Panomies toimii hyvänä loiventajana tallaisen suhteen jälkikrapulassa