Mielenkiintoista, että tekemälläni ilmaisella kotisivu osoitteella on käynyt kävijöitä kahdessa kuukaudessa 928 kpl ja olen asettanut asetukset vielä siten, että siihen lasketaan vain ns. aidot kävijät.

Jos ollaan keskimääräisiä niin  keskimäärin 464 ERI kävijää, joka on mielestäni paljon siihen verrattuna että en oikeastaan ole muuta tehnyt kuin laittanut kuvat sinne.

Tallaisessa ilmaisessa kotisivussa on se hyvä puoli, että sitä voi helposti päivittää itse..mutta huononna puolena on se että sivulla on MAINOKSIA..joita en itse pysty poistamaan kokonaan sieltä..nielen sen kuitenkin sillä haluan kokeilla tätä kotisivu touhua...koska olen ollut aiemmin kovasti vastaan sitä että teokseni olisivat millään tavalla esillä netissä..filosofisistä syistä ja tietenki ajatusmaailma perusteella..mutta nyt olen päättänyt koetella rajoja oikein tosissani..että miten lyylin käy ja mikä on se todellinen raja sille, että mitä taide kestää etiikkansa puolesta ja mitä ei..ilman, että taide siitä kärsii..onko sillä merkitystä, että käyttäjä tuntee vastuunsa ja on ns. vastuullinen tuottaja..sillä taiteen en anna kärsiä.. sen en todellakaan aio antaa kärsiä tässä muutenkin kaupallisessa yhteiskunnassa..tulokset näkee kun koettelee, että mitä reaktioita kokeeni aiheuttaa esim kolleegoissa.

En ole joutunut päivittämään kotisivuani nyt..sillä en viitsi ottaa erikseen jokaisesta valmistuneesta työstä kuvia ja laittaa niitä yksitellen sinne.

Koska siinä on oma hommansa.. kuvaa ensin ja järjestä olosuhteet sen mukaisiksi että kuvista tulee kutakuinkn tasokkaita..eli siis se pokkari "näppäisy" ei ole aivan niin yksinkertaista, jos aikoo saada edes kohtuullista jälkeä aikaiseksi.

Sen jälkeen kuvat koneelle ja niitä pitää aina jonkin verran käsitellä jotta ne ovat mahdollisimman lähellä alkuperäistään..vähintään leikkaa, liimaa, posita ylimääräiset reunukset tms. pitää vääntää mahdollisesti hieman säätöjä tms.

Muuten Photoshop CS2 on saatavilla netistä ilmaiseksi imuroimalla..kannattaa imuroida vaikka se onkin vanha versio Photarista...sillä se on todellakin parempi kuin moni muu kuvankäsittelyohjelma..ja muuten siinä on vielä se hyvä puoli, että se ei todellakaan ole laiton versio vaan se on ohjelmistontekijän itsensä julkaisema ilmainen versio vanhasta ohjelmasta...joten ei tarvitse siitä kokea huonoa omaatunota jos sen imuroi.

No siis alkuperäinen asia oli se että, kotisivuilla oli ollut kahdessa kuukaudessa kävijöitä mielestäni paljon..verrattuna siihen mitä olen kuullut monien sanovan..mistäköhän se johtuu..luulenpa, että siitä että näillä ko. ilmaisilla kotisivuilla ei ollut erikseen julkaisukategoriana kulttuuria vaan se oli VIIHDE..kirvelevin mielin laitoin kotisivuni sen kategorian alle ja katsos kävijöitä on. 

 Jsiisas... että on pinnallista..mutta toisaalta aivan oletettavaakin kun ajattelee, että kyseessä on netti..en kyllä muuten ajatellut asiaa tästä kulmasta tehdessäni sivuja.

Toinen syy kävijämäärälle , joka on epätodennäköinen syy on se, että olen laittanut sivuilleni omasta mielestäni hieman myös ns.viihdettä tai tekemistä eli katsojat /kävijät voivat ÄÄNESTÄÄ maalauksiani ja antaa niille pisteitä. Se ihan "huvittaakseni" ihmisiä.

Tiedän, että nämä teot ovat taiteen "moraalin " kannalta katsottuna arveluttavia..mutta ajattelen niin, että "annetaan perkele sitten kansalle sitä leipää ja sirkushuveja, kun kerran niitä halutaan.." eli tarkoitan tällä sitä että koska ITSE teen omat teokseni vakavasti, ajattelemalla ja varmasti taiteen vaatimalla ns. "pyhyydellä" niin jos väylä ihmisten luo on tänä päivänä sitten vaikka se viihdeotsikko niin sitten se on ..ehkäpä SANOMA kuitenkin koskettaa silti syvällisemmin kuin "viihde" otsikko antaa ymmärtää...sillä teokseni eivät todellakaan ole sanan varsinaisessa merkityksessä eivätkä muutenkaan todellakaan viihdettä..EN KUITENKAA LAITA TÄLLE SIVULLE MITÄÄN ESIMERKKIÄ sillä haluan pitää tässä sivustolla itselläni edes jonkilaisen intimiteettisuojan heh,heh.. eli henkilöllisyyden suojan...en siksi ettenkö voi sanoa myös ääneen asiota joista kirjoitan mutta tämä on tietyssä mielessä ns. "turvallinen" tapa vuodattaa ajatuksiaan...kun kerran muutenkin olen pitänyt esim. päiväkirjaa vuosia, jota en kyllä tämän blogikirjoittelun ohessa ole enää pitänyt.

Katsotaan miten tämän "ihmiskokeeni" käy...olen muuten hieman ollut aistivinani tiettyä "vipinää" joissain kolleegoissani kun olen sivuistani puhunut..ne nimittäin ovat sitten tietenki aivan julkisesti esillä ja kaikkien töllisteltävinä..myös niine mainoksineen että äänestyksineen.

PEEVELI SANOO POHOJALAINE SISU.