Ennakkoluuloja, harhoja. Ajatuksia Suomalaisista ja ulkomaalaisista<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

Suomalaiset on ympäripäissään jokapaikassa.

No, ehkä Suomalaiset tekee sen avoimesti minkä Ruotsalaiset osaa piilottaa.

Nimittäin aikoinani huomasin, että Ruotsalaiset ne vasta ovatkin kovia ottamaan kuppia ja örveltävät vielä pahemmin kuin Suomalaiset, mutta se vain osataan peitellä. Japanilaiset ne vasta ryyppäävätkin. Sake virtaa ja itsemurhatilastot ovat korkeita.

Suomalainen on sentään rehellisesti päissään ja oksentaa lähiroskikseen kun tulee pahaolo.

 

On se tuokin kyllä melkoinen riesa, siis tuo ennakkoluulo, koska esim. minä en juurikaan juo ja joskus on tullut törmättyä siihen ennakkoluuloon, että Suomalaiset vaan juo ja juo ja ovat jo lapsesta saakka kännissä päivät päästään. Inhoan krapulaa ja sitä olotilaa mikä tulee jos vahingossa juo vähänkin liikaa. Siihen ei kyllä paljoo tarvita kun on tottumaton ottaja. Luulenpa, etten ole ainoa tai poikkeusyksilö.

 

 

Ennakkoluuloja, harhoja. Ajatuksia Suomalaisista ja ulkomaalaisista

 

Islamilaisilla naisilla on tapana tanssia keskenään kotona. Opetella siten kehoaan ja läheisyyttä / ystävyyttä kanssasisariensa kanssa.

Suomalaiset naiset käyvät saunassa keskenään. Siellä on oma tunnelma löylyn lämmössä ja koivunvihdan tuoksussa. Siellä tulee toimeen sellaistenkin kanssa joista ei niin muuten hirveästi välitä.

Lähes kaikilla Venäläisillä naisilla on korkokantakengät jalassa lähes päivittäin.

Kaikki suomalaiset naiset osaavat tankata auton. Suomalaisella naisella on melkein varmasti kumisaappaat (jossain tallessa ainakin.) Suomalainen nainen ei saa käyttää korkkareita julkisesti koska se on hyi, hyi huoramaista. On rajua olla leikkaamatta karvojaan sääristä. Se kuuluu tiettyyn ikäänkin.

Venäjällä on enemmän suhteessa naisjohtajia kuin täällä koto Suomessa. Suomalainen nainen on rikkuri jos haluaa hoitaa lapsiaan kotona. Pitää valita työelämä kohta pakosta. Emansipoitunut Afrikkalainen nainen pitää miestään apurina kodinhoidossa ja muuttaa Hollantiin. Hollanti ei vain ole ihan niin liberaali kuin kuvitellaan eikä vieras maa niin hohtava kuin näyttää.

 

Voihan elämänkäsi.

 

Eiköhän olisi tärkeämpää, että jokaisella olisi mahdollisuus tehdä ne ratkaisut mitkä ovat itsestä oikeita. Eiköhän se tasa-arvo ole sitä.

Mutta nyt esimerkiksi hallitus näyttää oikein oivallista esimerkkiä epätasa-arvoisuuden edistämisestä tekemällä päivähoitomaksu ratkaisujaan, sekä käytännössä leikkamalla yliopistojen muutenkin tiukkaa budjettia.

Voihan sitä edelleen tulevaisuudessa rahalla opiskella, jos sitä on. Karmeeta että siten kaikenlaisilla pahvipäillä on mahdollisuus rahalla saada asemaa. Nyt kuitenkin toteutuu jonkilainen valinta joka perustuu edes jonkilaiseen tasa-arvoon.

Kaikki nämä ratkaisut edesauttavat myös muunlaistakin epätasa-arvoisuutta, koska esim. yli 50% yksinhuoltajista on naisia joiden tulot ovat kuukaudessa alle 1075 euroa.

Siinä ei paljon lapsilisät auta, kun kaikki maksut ovat tavallaan tuplia yksillä tuloilla. Nämä kohdistuvat ihan oikeasti jo muutenkin vaikeassa asemassa oleviin ihmisiin.

Töitä on vaikea saada, jos lapsi on sylissä haastattelussa ja opiskella on aikas vaikea jos pitää miettiä mikä makaroonipussi aukaistaan pikku Eetulle seuraavaksi ja että onkohan siinä mitään vitamiineja., kun se toinen pussi maksoi 0.20 senttiä enemmän. Siihen oli kyllä lisätty vitämiineja mutta kun piti ostaa se jauhelihapakettikin.

On ihan oikeasti turha tulla väittämään, ettei tämä voi olla totta tämänpäivän Suomessa, voi se olla ja todella oikeasti onkin.

 

Siitä on vain epämuodikasta puhua. Nyt pitää olla Porvari henkeen ja vereen.