KLISEISTÄ ja USKOMUKSISTA:

 

Treffi ilmoitus:

 

Henkilötiedot:

 

Minä olen taiteilija.

52-vuotta. Ruskeet hiukset, sillon kun en oo vetäny itteeni kaljuksi.  168cm pitkä, puukengät jalassa..paino 41 kg..sillon kun olen just syöny.

En ole koskaan ollut naimisissa ja lapsia minulla on 2 ..eiku kolme..kukaan niistä ei asu kanssani..jokainen on omilla isillään.

Seksielämäni on ollut aina villiä. Onneksi ei ole mitään sen kummempaa tapahtunut..kerran..ei ku kaks kertaa klamydia..kerran oli neekerisankkeri ja sitten on jäänyt nuo pari virusta visvasyylä ja sitten se, mikä se oli se.................... Hermes..ei ku sehän onkin jumala, mutta siis Herpes..sehän se on.

Onneksi ei sen kummempaa...... ei mitään Hiviä tai muuta sellasta.

 

Taustaaa elämästä:

Maalaan työhuoneellani tauluja.

Silleen, että hieron niihin vähän kaupasta ostamaani halvinta mahdollista öljyväriä suoraan tuubista..rahaa pitää jäädä elämiseen..siis viime kuussakin meni niin hitosti rahaa kun tarjosin,,siis JOUDUIN tarjoomaan LIIKELOUNAITA harvasen ilta tuolla keskustassa. Kyllä mullekki sitten tarjotaan kun ei oo rahaa. Se on aina menny niin. Viimeisinä vuosina vaan on menty porukalla aina vähän halvempaan paikkaan. Riittää sitte usseemmalle ottajalle........ siis eiku syöjälle.

Onneksi oon yrittäjä samalla..siis nykysin... ja ihan vaan käytännön syistä.

Voin sitte vähentää esim. nuo liikelounaat verotuksessa.... taitelijana sitä ei voinu tehdä..oikeestaan muuta eroa ei ole aiempaan. Starttirahalla alottelin tämän homman joitain vuosia sitten. nii ja onhan se USKOTTAVAMPAA asiakkaiden silmissä jos on oikei yrittäjä joka on samalla taiteilija..on niinku käytäntö hanskassa..eikä oo mikää hihhuli hahhuli, joka ei tiedä mitään. Sellasii ne taitelijat on...siis oon itekki taiteilija..mutta MINÄ olen erilainen ja parempi kun muut.

Ajatelkaa mikä siunaus se on mulle kun voin maalata keskustassa aukastavan pornobaarin seinään Pin up tytön kuvia...ihanaa ja ...oon sitä muutakin tehny.... Osuuspankista soitettiin ja pyydettiin tekeen 50 vuotis juhliin sellanen Banderooli tai mikä se nyt oli..mutta tein sen. Siihen piti laittaa sen pankinjohtajan kuva..eipä siinä mitään... muotokuvan maalaamalla ois saanu enemmän rahaa.... kun banderoolista, mutta samapa tuo on ......en viitsiny käyttää siitä hyvästä sellasia värejä jotka säilyy kolmee kymmentä vuotta pitempään..eihän ne tiiiä mitä siinä pitäis käyttää..kun ainoo joka ossaa jottain sannooo on se Mirja joka opettaa kuvista siellä Kaijonmaan ala-asteella, eikä se koskaan oo mitään käytännössä tehnyt,,sehän kävi Taikin, eikä siellä mitään maalata..opetellaan vaan teoriassa ja käytännön tunneille on niin hirvee jono ettei sinne pääse ku pari kertaa koko opiskeluaikana..ei se siksi mitään tiiä..ja sitäpaitsi sehän äijä on jo kuollut sitte..eikä kukaan muista kuka taulun, siis..... eiku banderoolin, teki kun en kehannu sitä em. asioiden takia signeeratakkaan. Nii seki on aina ollu..se on totta..kerran löysin antikvariaatista sellasen tosi vanhan kirjan jossa sellasta sanottiin.

NO..tosiasiassa niitä tauluja tulee nykyisin enää harvemmin tehtyä kun menee aika tuohon tilaustöiden tekemiseen ja nyt kun olen varsinaisesti yrittäjäkin niin on aivan pakko tehdä kaikkee mitä eteen tulee..sillä asiakkaita täällä kaupungissa on aika vähän..kun ne mieluummin ostaa sen auton kun vaikka mun taulun, joita tietenki mieluummin tekisin kun näitä Esson seinän koivunpalkki relieffejäni, joita on jo näillä main aika monella Essolla muuten. Tai oikeestaan taidehan on vaan esteettistä ja sellasta estetiikkaa mitä se asiakas haluaa. Ei siinä ole mitään pahaa..samapa tuo mitä sitä maalaa. ON haihtuneet ne nuoruusajan ihme höpinät, jostain suuresta taiteesta. Tämähän on vaan toimeentuloa. Taulu ku taulu. En kyllä ymmärrä ollenkaan sellasta paskan puhumista jossa puhutaan taiteesta, aivan ku se ois joku helevetin uskonto tai jotain. Ei tämä oo ku hammasten kirsitelyä ja joten kuten toimeen tulemista, vaikka nykysin oonki yrittäjä. Se on muuten kumma kun luulin aina ennen että yrittäjät on hyvin menestyviä ja niillä on aina rahaa..seki taitaa olla niitä kliseitä mihin ihmiset hulluuksissaan uskoo täyttä päätä ennen kun tietävät totuuden.

Sitten pidän näyttelyitä ja vain siksi että saisin mainetta ja kunniaa. Millään muulla ei oo mitään väliä...koska pitäähän sitä ajatella itseään sen verran. Käärmeilen toisten taitelilijoiden selän takana ja olen aina vain ja ainoastaan oikeassa.

 

Pidän ja rakastan:

minua, minusta, minusta ja vielä kerran minusta. Aivan ihana.

 

Kavereina minulla on vain ne joista voin jollain tavalla hyötyä ja muita panettelen siekailematta seläntakana varsinkin jos ovat saaneet apurahaa ja erityisesti silloin jos työt näyttävät paremmilta kuin omani, mutta siis sitähän ei tapahdu oikeastaan KOSKAAN koska itse olen täydellisyyden perikuva, vaikka silloin tällöin vajoankin maanisdepresiiviseen koomaan noin vuodeksi heti näyttelyn tekemisen jälkeen, joka on aivan järjetön urakka kun istuskelen päivät pitkät työhuoneeni tai oikeastaan ateljeeni silkkisohvalla, jonka kustansin sen hölmön eläkelläismummon rahoista, jotka hän heitti minulle siitä hyvästä, että maalaan joskus sen kissan kuvan, joskus.......hahhahahaha..todellakin maalaan sitten joskus, mutta rahat on siis käytetty eli ostettu sohva ja loput ryypätty. Siis apurahojahan Ei voi saada mitenkäään muuten kuin persettä nuolemalla ja olemalla oikeiden tyyppejen kanssa kaveri..siis mun duunit on niin hienoja että parempia ovat kun silläkin lehmällä joka niitä rahoja sieltä Taidetoimikunnasta joka vuosi nyhtää niillä kuppasilla kuvillaa. Tekee muka yötä päivää töitä. Höpö höpö..

Harrastan viherpiiperrystä, syön vain kasveja..en siitä nyt sen kummempaa ole viitsinyt ottaa selvää. Samahan tuo on jos hampaat pysyy suussa ja tukka päässä..vedän muuten vitamiinipilereitä lisäksi ettei tuu mitään anemiaa tai sellasta. Nii ja porkkanat on paljon halvempii ku vaikka jauheliha..ympärivuoden halvempia siis..jää sitte enemmän rahaa siihen todelliseen elämään..Onkohan se anemia joku raudan puutos tai silleen?Kasvatan hamppua, siis en tietenkään käytä huumeita ja ihan vain kasvatan siksi, että ....pelkästään taideteoksissa tarvitsemaani kuitua varten, joskus tietenkin tulee nielaistua muutama lehden pala siinä sivussa kun olen pellollani töissä.

Silloin nupissa näkyy inspiraatioita ja inspiraation kuvia, joita sitten pyyhin takapuolellani tauluun, joskus , mutta vain joskus, siihen pinnalle saattaa jäädä jotain muutakin.. kun pehva unohtuu pyyhkiä usein toiletissa käynnin jälkeen (eikä oo paperia), mutta ei sekään haittaa, sillä siitä tulee oivallinen tuoksu teoksiin..ah, niin luonnonläheinen.

 

Harrastukset:

Sitä kasvis-syöntiä ja viherpiiperrystä siis.

Jooga (jos jaksaa) mutta jaksaa ainoa sanoa, että harrastaa.

Filosofia (kirjat ovat olohuoneen kirjahyllyn vasemmassa yläkulmassa..ovat aina olleet siitä asti kun unohdin ne palauttaa kirjastoon heti lainaamiseni jälkeen josta asti ne ovat siis olleet odottamassa avaamistaan.)

Feng Shui (tai joku sellanen..värien tulee olla oikeessa kohdassaan suhteessa kalusteisiin)

 

Musiikkimaku:

Kaikenlainen Globaali ja universaali musiikki käy..olen kaikkiruokainen..paitsi ei mitään Pan-huilua tai sellasta...eikä iskelmää, eikä Elvistä, eikä Eltton Johnia, eikä Policea...eikä ..jne..jne ja jne..jatkuu yhä edelleen..........

Terveiset:

Siis ota yhteyttä mahdollisimman pian. Nyt on sellanen vähän hiljasempi kausi tässä elämässä. Ei oo kun Pauli...Veke..Mika ja Antero kierroksessa.

 

Siis muutamalle illalle jäis vielä peti tyhjäksi..joten soita.

PUS, pus..jalkovälii kutkuttaa....

Ps. perjantaina haluun lähtee yksin AINA baariin..ei koskaan tiedä kuka tulee vastaan...

 

T:Natalia Negativist-Porto