IHANTEELLISEN MIEHEN MITTASUHTEET. Osa 5. Oppikirjan pikakurssi vuosille 20-100.<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

1.       Peniksen vähimmäismitta on noin 18 senttiä.

 

2.        Paksuutta moisella, suvunjatkamiskapineella ja joy-stickillä , tulee olla reilusti, jotta se täyttäisi toimensa riittävän hyvin.

 

3.       Liian pienellähän ei voi toimia moitteetomasti ja se on faktaa, vaikka julkisuudessa muuta väitetäänkin heikkompien mies-sukupuolenedustajien huijaamiseksi ja edes jonkinlaisen omanarvontunnon säilyttämiseksi.

 

4.       Miehen tulee olla aina valmis uhraamaan henkisen ja fyysisen hyvinvointinsa lasten ja naisten puolesta, koska muuten mies ei ole tarpeeksi hyvä millään tavalla, eikä muutoinkaan täytä asetettuja vaatimuksia.

 

5.       Miehen tulee tyydyttää naisen kaikki välittömät tarpeet silti menettämättä miehuuden tunnettaan tai jos niin sattuu käymään, niin toiset miehet voivat sitä silloin oivallisesti pönkittää, jotta naisen ei tulis vaivautua moiseen turhuuteen tai edes tietää siitä mitään.

Jos nainen saa tietoonsa moisen vajavuuden tulee miestä rangaista rikoksesta 7 raipaniskulla aamulla ja 7 raipaniskulla illalla viikon ajan.

 

6.       Naiset voivat halutessaan vaihtaa miehiä keskenään.

 

7.       Mies ei saa missään tapauksessa harjoittaa sukupuoliyhteyttä missään muodossa toisten naisten kanssa, jos nainen ei ole siitä tietoinen tai nimenomaisesti sopinut toisten naisten kanssa asiasta.

 
13.12.2007 - 21:38

IHANTEELLISEN MIEHEN MITTASUHTEET. Osa 4. Oppikirjan pikakurssi vuosille 20-100.

 

 

1.       Miehen äänen tulee olla matala.

 

2.       Miehen ihon tulee olla moitteettomassa kunnossa.

 

3.       Silmien tulee olla kirkkaat, eikä väri saa olla samea.

 

4.       Hampaiston tulee olla hyvin hoidettu.

 

5.       Hiuksien tulee olla tuuheat ja kiiltavät.

 

6.       Parran ja muun karvaston tulee olla tasaiset, eikä niissä saa näkyä epäesteettisiä aukkoja vaikkapa posken kohdalla.

 

7.       Kaiken karvaston hyvä huoltaminen on ehdoton edellytys miesyksilön hyvinvoinnille, joka kumpuaa naisen estetiikan-nälän tyydyttämisestä.

 

 
11.12.2007 - 21:37

IHANTEELLISEN MIEHEN MITTASUHTEET. Osa 3. Oppikirjanm pikakurssi vuosille 20-100.

 

1.       Miehen käsien ja jalkojen tulee olla suhteessa kehoonsa sopusuhtaisesti isommat kuin naisella vastaavat ulkokkeet ovat.

 

2.       Miehellä ei missään tapauksessa saa olla naismaisia rintojenalkuja tai pakarat suhteettomat leveät, naisellisella tavalla.

 

3.       Mies tarkistettakoon asianmukaisesti lääkärissä vuosittain näiden ominaisuuksien vaalimiseksi.

 

4.       Miehen tulee säännöllisesti harjoittaa kehoaan, jotta se pysyisi sopusuhtaisena mahdollisimman pitkään ja tämä vain miehen itsensä hyvin voinnin kannalta katsottuna.

 

5.       Naisellehan se on aivan se ja sama missä kunnossa mies itsensä pitää, koska hän voi ottaa aina uuden ja nuoremman tilalle, jos mies sattuu kyllästyttämään, sitä paitsi toisaaltahan naisella on hyvin usein myös muita asianmukaisia miehiä, jotta jatkuva nautinto olisi taattu.

 
09.12.2007 - 21:37

IHANTEELLISEN MIEHEN MITTASUHTEET. Osa 2. Oppikirjan pikakurssi vuosille 20-100.

 

1.       Miehen tulee olla fyysisesti ehdottomasti muita miehiä vahvempi ja kyvykkäämpi kaikessa suhteessa ja erityisesti miehen alapään pitää toimia moitteettomasti ja kuin teholadattu ferrari aamusta iltaan ja jos se ei toimi niin mies on todellakin se paljon puhuttu nolla, joka tuomitaan 7 vuodeksi pakkotyöhön sairaalaan, jossa lisäksi järjestetään kuntoutuskoulutusta tunnesyistä johtuvaan impotenssiin 8h/vko.

 

2.       Tämän jälkeen mies joutuu koeajalle jonkin sopivan naisen hoteisiin. Koeajan päätyttyä mies joko palautetaan yhteiskunnan yhteiseen käyttöön tai nainen voi ottaa tämän jo hoidossa olleen miehen säälistä kotiinsa koristeeksi tai vaikkapa pölyjen pyyhkijäksi.

 

3.       Lääkkeitä ei miehille impotenssi vaivaan annettako, vaan otettakoon tilalle uusi ja ehta mies, jotta naisen nautinto ei kärsisi pienimmässäkään määrin.

 

4.       Muutoinkin lääkärissä käyntiä tulee välttää viimeiseen asti, koska lääkärit ovat tarkoitettu paremman sukupuolen edustajien terveydentilan vaalijoiksi´ja miesten vaivat ovat sen verrran yksinkertaisia, että ne tulee pystyä hoitamaan ensisijassa kotikonstein.

 

5.       Hoitajina toimivat toiset miehet, jotka ovat jostain roskalaatikosta pomineet Pharmaca Fennican ja opiskelleet siitä jotain vanhaa tietoa. Miesten lääkitykseen käytettäköön päivämääränsä ylittäneitä lääkkeitä.

 

6.       Miehen lantion tulee olla huomattavasti kapeampi kuin hartioiden, joiden tulee ehdottomasti olla kaikkea muuta kuin pullomaisesti alaspäin kapenevat. Ryhdikkäät ja lihaksikkaat ovat parhaat.

 
07.12.2007 - 21:36

IHANTEELLISEN MIEHEN MITTASUHTEET. Osa 1. Oppikirjan pikakurssi vuosille 20-100.

 

Nyt on aivan pakko kirjoittaa ihan tälle omalle blogille joitain mittasuhteita jotka miehen tulee ehdottomasti täyttää, jotta hän olisi seksuaalisesti mahdollisimman miellyttävä naissukupuolen silmissä.

 

Ajatus tälle ohjeistukselle tuli se pieni ero blogista.

 

Naiset harvemmin ilmoittavat ääneen miehen ihanteellisia mittasuhteita aivan sen takia, koska ovat itse jatkuvan arvioimisen ja stereotypioiden pommituksen kohteena ja juuri sen takia itse uskonkin eniten ihmisten väliseen nk. kemiaan sekä ihmistuntemukseen mies sekä nais-suhteissa, mutta jos puhutaan nyt yhden naisen näkökulmasta ja naisena, joka on keskustellut toisten naisten kanssa miesten ihanteellisista mittasuhteista niin tässä seuraavaa havaintoa, jotka ovat tietenkin tosiasioita.

 

1.       Miehen tulee ehdottomasti olla vähintään 183 cm pitkä ja sopivan tasaisen karvainen sekä kasvoiltaa, että muuten, jotta olisi sen näköinen, että omistaa sopivan latauksen testosteroinia ja on näin ollen hyvä suvunjatkaja.

 

2.       Nykyinen androgyyni mies ei missään tapauksessa täytä siitosorinsa tehtävää riittävän hyvin, joten naisten tulee olla tästä lähtien huomattavan paljon tarkempia sen suhteen kenen miehen kanssa alkaa suhteisiin.

 

3.       Tällä menttaliteetilla jatkaen sanon myös, että mieshän ei ole mitään muuta kuin siitosori, jolta tulee saada siittiöitä suvunjatkamista varten ja jotta miehestä olisi maksimaalinen hyöty hänen tulee tehdä siitoksen jälkeen töitä ympäri vuorokautisesti ja luovuttaa siitä saatu korvaus kokonaisuudessaan naisen ja lasten käyttöön.

 

4.       Naiselle asetettakoon velvoitteeksi ostaa miehelle uusi työasu kaksi kertaa vuodessa sekä kesällä että talvella.

 

5.       Tätä tehtävää hoitavat kuitenkin käytännössä siihen soveltuvat miehet määräyksestä.

 

6.       Miehen ruokavalion tulee koostua monipuolisesta ravinnosta, jonka hän voi noutaa lähimmästä noutoruokalasta kolme- neljä kertaa päivässä, kuitenkin niin ettei siitä koidu vähäisintäkään haittaa naisen huvittamiselle tai työn tekemiselle.