Kummallista kyllä niin viimeaikoina on tarttunut monta asiaa käteen tallaisella ei uskovaisella agnostikolla. Eli siis Jeeuksesta taas seuraavaa tekstiä.

Katselin tänään 15.3 päivä uusintana Punaistalankaa telkkarista ja puhumassa oli naispappi.

Koskaan aikaisemmin en ole törmännyt pappiin joka olisi niin lihaa ja verta kuin tämä naispappi oli ja se oli tietenkin sangen mielenkiintoista. Pappi jota jopa minäkin olisin voinut kuunnella ihan tosissani. En siksi, että mitenkään alkaisin uskoa vaan ihan kiinnostuksen ja ensimmäistä kertaa elämässäni myös kunnioituksen vuoksi. Oikeastaan harmittaa etten pääse tämän henkilön kanssa koskaan keskustelemaan sillä olen, näin agnostikkona, jopa miltei ateisina, usein ajatelllut, että olisi mielenkiintoista keskustella papin kanssa henkisistä asioista ihan jo pelkästään senkin vuoksi, että henkiset asiat kiinnostaat joka tapauksessa. En vain itsestäni löydä sellaisia puolia jotka kääntyisivät edes tähän meidän luterilaiseen uskoon ja niiden esteenä ovat nimenomaan esim. juuri naisia sortava kirkon asenne ja se että uskon varjolla on tehty ihmisille paljon pahaa.

Kyseisen naispapin puheissa oli paljn asioita jotka oikein todella kiinnittivät huomiota ja yksi oli se että kun ko. naispappi oli ollut raskaana niin hänelle oli sanottu, että kait nyt ymmärrät että miksi nainen ei voi olla pappi..sillä raskaana oleva nainen on irstas esimerkki juuri siitä miksi nainen ei saa olla pappi.

Tässä viitattiin neitsyt Mariaan josta Jeesuskin sikisi ilman sukupuoliyhteyttä ja raskaushan on ilmiselvä merkki siitä että pappi on harrastanut seksiä.

Hurjaa!!!!!!!!.... siis asenne oli siis se, että koska naisessa näkyy merkki harjoitetusta seksistä niin nainen on syntinen sen vuoksi ja sitä vastoin jos vedetään tästä vielä eteenpäin ajatusta niin mies voi olla pappi koska hänen seksin harrastamistaan ei voi em. tavalla koskaan "todentaa" pystyllä isolla vatsalla.

Aika rankkaa kaksinaismoralismia. En tiedä kuinka yleisessä tiedossa on se, että alunperinhän meidän kristinuskomme on syntynyt Juutalaisuudesta ja vielä myöhempi uskonto on Islamiusko joka pohjautuu kristinuskoon.

Näin nämä kaikki "uskon muodot" ovat siis läheistä sukua toisilleen. Kaikkien uskovaisten tulee ja kannattaa se aina muistaa, joten yksikään näistä uskonnoista ei ole tavallaan naisille sopiva sillä jokaisessa näistä nainen on asetettu miehen alamaiseksi tavalla tai toisella.

Sanon vielä kerran, että jos olisi Jeesus tai Jumala niin miksi Jumala tai Jeesus olisi sanonut

"Antakaa kaikkien lasten tulla tyköni..sillä taivsten valtakunta on kaikkien.." tai jotain sinne päin jos tämä satuhahmo ei olisi sillä tarkoittanut kaikkia ihmisiä vauvasta vaariin ja naisesta mieheen.

Sitä kannattaisi miettiä.

Jos taas tähän kirjaan tulisi suhtautua niinkuin satukirjaan tai myyttiseen kertomukseen niin miksi sadun Punahilkka ei saa vapautusta ja Iso Paha Susi metsästäjältä puukkoa.