Reviirimies. <?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

Miehet voi käydä omistushaluisiksi ja useinmieten jostain syystä käyvätkin lähes aina.

Omistushalulle on kyllä monta keinoa miten sitä voi toteuttaa nalkuttamisen, epäilyn, tilille vaatimisen ja suoran mustasukkaisuuden lisäksi.

Esim. aika harva mies menee toisen miehen "tontille" eli jos kaksi kaverusta on kiinnostunut samasta naisesta miehet voivat jopa päättää kumpi "saa" olla sen naisen kanssa.

Se, että kenestä kohde on kiinnostunut on aivan sivuseikka.

 

Joten voi synty pitkään kestävä tilanne jossa ei toivottu henkilö vain roikkuu ja roikkuu perässä vaikka mitä tekisi.

Sitten kun asia menee tarpeeksi pitkälle, niin voi yrittää hommata lähestymiskieltoa, mutta poliisi (useinmiten muuten hänkin mies) kehoittaa ensi tilassa sopimaan asian ja sanoo, että naisen on parasta häipyä esim. työpaikalta, jotta asia saataisiin ratkaistua.

Joten luovuttaa pitäisi tai tulee vaikeuksia.

Mutta ei kannata antaa periksi.

Se vain, että joutuu mahdollisesti sen takia väkivallanpelon alle, mutta rakkaat siskot, SISKOT HYVÄT, ei kannata antaa periksi.

 

Sitkeästi vain omalla paikalla ja omasta tahdosta.

 

Reviirimiehiä on myös toinen alalajike joka on seuraava.

Jos kaksi miestä (voi olla useampikin) eivät tunne toisiaan sattaa syntyä tappelu, jossa hakataan toista, omistushalun puuskassa, aivan tosissaan ja pahimmilaan kuvitellaan, että naisesta on jotenkin mukavaa tai imartelevaa katsella vierestä, kun kaksi körilästä pieksää toisiaan hengiltä.

 

Naisen kiinnostuksella ei tietenkään ole mitään merkitystä.

 

Ainoastaan sillä, että voi pieksää toista miestä ja omistaa toisen ihmisen kokonaan täydellisesti ja ikuisesti.

 

AAMEN.

 

Reviirimieheen on hankala rakastua, mutta joskus voi niinkin käydä, jos joku kummallinen, epätodellinen turvallisuuden tarve, on riittävän suuri.

Reviirimies ei päästä ketään reviirilleen ja pitää huolen siitä, ettei kukaan myös poistu reviiriltä. Reviirimiehelle ei huvita antaa tai häneltä ottaa mitään.

 

Ei rakkautta, ei seksiä, ei yksinkertaisesti mitään, koska reviirimiehen seurassa tukehtuu hengiltä.

 

19.07.2007 - 21:09

Jeesusmies

 

Jeesusmies on henkilö joka uskoo todellakin olevansa kaikkien naisten pelastaja.

Jeesusmiehen kuuleekin usein sanovan, että "Antakaa kaikkien naisten tulla tyköni..jne." Jeesusmies ei käytä aikaa tutustuakseen pelastettavaansa, vaan tekee oikopäätä lopulliset johtopäätöksensä kyseisestä lampaasta ja alkaa välittömästi pelastaa uhri parkaa.

Se on aivan eri asia onko uhri todella uhri vai onko uhri sitten kuitenkin Jeesusmiehen uhri, sillä ei ole mitään väliä.

Jeesusmies on lukenut kaikki Freudista Jungiin ja kaiken mahdollisen siltä väliltä. Jeesusmies on itseoppinut kaikkitaituri.

Jeesusmies ei kuitenkaan ole poliisi, lääkäri, palomies, psygologi tms. vaan hän on mahdollisesti taidemalari tai kuvanveistäjä tms. hieman boheemi ja muita parempi.

Jeesusmiehellä on valtavan suuri tarve puhua toisista ja keskittyä toisiin.

Kuten sanottu kaikki johtopäätökset syntyvät kuitenkin kuin tuulesta, eikä niillä ole välttämättä mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Jeesusmies tutkii ja tarkastelee potilastaan ja vetelee johtopäätöksia aina kulloisenkin oman mielentilansa mukaisesti.

Jeesusmiehestä on juttuseuraa yllinkyllin ja alkuvaiheessa saatatkin erehtyä luulemaan, että olet tavannut todella erilaisen miehen, joka pystyy aistimaan ja tulkitsemaan ympäristöään herkästi.

Totuus on kuitenkin toinen.

Jeesusmies pystyy kyllä tulkitsemaan, mutta ainoastaan itsensä kautta ja oman kokemusmaailmansa siivittämänä.

Kaikelta muulta hän sulkee korvansa.

Täytyy tässä kuitenkin mainita, että Jeesumies paranee vanhetessaan, koska Jeesusmiehelle tulee elämänkokemusta ja sitä kautta todellista ymmärrystä.

Yhteiselon alkutaival saattaa kuitenkin olla henkisesti loppujenlopuksi aika yksinäistä puuhaa.

Jeesusmieheksi tullaan ei synnytä. Jeesusmiehen elämän alkutaival on ollut kivikkoista ja hän onkin koko lapsuutensa ja nuoruutensa viettänyt hoitamalla vanhempiaan esim. sairauden tai alkoholismin takia.

Ikäväkyllä tälle miestyypille on syntynyt näissä olosuhteissa myös vakavia vaurioita, jotka näkyvät seksuaalisella alueella monenlaisena erilaisena perversiona ja nyt en puhu mistään pienestä vaan ihan kovan luokan jutuista. Jätän niiden kuvittelemisen kuitenkin lukijoiden oman arvelun varaan.