Riippukivinmies<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

Riippukivimies on nimensä mukaisesti riippuvainen aina jostain.

Riippuvuudenkohde voi olla mikä tahansa viina, huumeet, pillerit, työ, seksi. Siis ihan mikä tahansa, paitsi ei nainen.

Siis nainen tulee aina kakkosena.

 

SIIS  MUISTA AINA SE VAIKKA VAIKUTTAISI ALUKSI MUULTA.

 

Jos valitset kuitenkin Riippukivimiehen muista, että joudut taistelemaan koko suhteen ajan tuulimyllyjä vastaan. Etkä sinä voi voittaa sitä taistelua vaikka olisit mikä meedio.

Ajoittain ja varsinkin alkuvaiheessa Riippukivimies saattaa vannoa rakkauttaan ja ikuista uskollisuuttaan juuri sinulle, mutta unohtaa aikomuksensa hetken päästä, kun tulee esim. viinanhimo.

Riippukivimies toivoo salaista pelastusta naisesta ja lapsista.

Luultavammin, jos et pidä huolella varaasi, olet alta aikayksikön paksuna ja kohta kainalossasi on ihan kiva käärö, mutta et enää pääse eroon siitä Riippukivimiehestä, joka on muuttunut kaljakuppilassa istuvaksi huuruiseksi luuseriksi.

Riippukivimieheen ei voi luottaa, vaikka tälläinen mies saattaakin herättää voimakkaita hoivaamistarpeita. (Lapsi ajaa aivan saman asian)

Jos nyt kuitenkin käyn niin, että tällaisen miehen päästää elämäänsä, niin tästä tyypistä on erittäin vaikea päästä eroon, koska tunne-elämä Riippukivimiehen kanssa on myrskyisää aallokkoa laidasta laitaan.

 

Sitä voi tulla tervekkin ihminen ITSE riippuvaiseksi.

 
30.07.2007 - 21:22

Homomies

 

Homomiehet ovat ihania.

Homot miehet ovat todellisia miehiä. (poikkeuksiakin on)

 

Homomies haistelee parfyymeja kaupassa, kehuu kauniiksi aamuvarhain, tietenki yllättäen ja vilpittömästi. Homomies on se jonka kainaloon voit aina käpertyä katsomaan elokuvaa.

 

Hankalaksi Homomiehen tekee alkuvaiheessa, varsinkin nuorena, se että jos on niin, ettei mies vielä tiedä olevansa homo, niin hän huomaamattaan aidosti rakastuu sinuun  ja sisäisen kauneutesi, luonteeseesi ja ulkonäköösi sitä kautta.

SILLÄ Homomiehet rakastavat kauniita naisia ESTEETTISESTI ja naiset saavat ylistystä monella tasolla ja paljon.

Suorastaan unelmamies monellakin tapaa.

Mutta homomies ei halua harrastaa seksiä naisen kanssa ja se on pitemmän päälle loukkaavaa.

 

Homomies voi olla hyvin tavoittelemisen arvoisen tuntuinen, koska tätä miestä joutuu todellakin tavoittelemaan ja jos sattuu tuuri ja piilohomon saa sänkyynsä niin saattaa käydä niin, että heppi ei heilahdakkaan kun tulee tosi paikka.

 

Homomies sanoo(jos on kaappihomo), moisen tilantee yllättäessä, väilittömästi ja heti  ettei se johdu mitenkään naisesta vaan  liiasta rakkaudesta ja  tunneherkkyydestä.

 

Henkisesti homomies on miesjumala.

Jos homomieheen erehdyksessä rakastuu saattaa jäädä ikuiseksi täyttymättömän rakkauden toiveen orjaksi.

Joskus voi olla myös niin, että joistain miehistä tulee homoja vain sinun kanssasi.

Tälläinen homomies on syytä karttaa kaukaa, koska tämä tyyppi muistuttaa etäisesti Pihtarimiestä, paitsi, että ongelma on ollut isän liiallisessa ankaruudessa.

 

Homomies, joka tuntee itsensä, on loistava, paras, luotettava, ystävä platooniseen rakkaus-suhteeseen.