METAMORFOOSIO-NAINEN

<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

Kirjoitin tuossa taannoin mieslajitelman ja ajattelin kirjoittaa aivan tasa-arvon vuoksi myös naislajitelman samalla menttaliteetillä kuin kirjoitin mieslajitelmankin. Täytyy myöntää, että tämän kirjoittaminen on vaikeampaa, koska minun täytyy tässä samalla testata myös se että riittääkö huumorintajuni ja kestääkö kanttini, koska naisistahan ei missään tapauksessa saisi naisena eikä miehenä kirjoittaa yhtään mitään ainakaan tällä mentaliteetilla.

 

Metamorfoosio nainen muokkautuu miehen mukaan. Tämä tarkoittaa todellista mestarilista muovautumiskykyä.

Otetaanpa esimerkki.

Jos tämä nainen päättää alkaa suhteeseen miehen kanssa ja sitähän hän päättää aina ja joka olosuhteissa, koska hän ei kertakaikkiaan kestä olla oma itsensä. Hän ei kestä katsoa tai tutkia omaa keskeneräisyyttään ihmisenä niinpä hän muovautuu jokaisen miehen mukaiseksi. Jos tapahtuu sellainen ihme, että tämä nainen on hetkeäkään itsekseen, niin hänellä on vaara syksyä pahan masennuksen valtaan.

Todennäköisesti hän tuntee itsensä arvottomaksi, vaikkei sitä tiedostakkaan itsessään.

Jos nainen on sinkkuaikanaan (siis jos todellakaan on ollut edes sinkku koskaan) kuunnellut vaikkapa Bluesia, jos vaikka kasvisruoka on lempiravintoa ja teatterillat tuottavat nautintoa niin se on kaikissa tapauksissa pienempi nautinto kun se, että jos mies katsoo jalkapalloa tai harrastaa vaikkapa lenkkimakkaran syöntiä, niin tämä nainen on heti tai ainakin hetken päästä lenkkimakkaran vannoutunut ihalija ja Balladien sijaan levyltä soivat Iron Maden ja Dio.

Itseasiassa tämä nainen on manipuloinnin mestari ja osaa miellyttää halutessaa ihan jokaista.

Tämä naistyyppi ihastuu ja rakastuu yleensä hyvin voimakasluontoisiin miehiin jotta samaistuminen olisi täydellistä kaikissa muissa suhteissa paitsi siinä, että tämä nainen ei määräile koskaan suoraan, vaan osoittaa mieltä, vihjailee ja loukkaantuu.

Eipä aikaakaan, kun mies on jo aivan sekaisin eikä enää tiedä mikä on totta ja mikä valhetta

Mikä on manipulaatiota ja mikä vain pelkkä lause.

Tämä naistyyppi osaa miellyttää miestä kaikella tavalla seksuaalisesti sekä muutenkin.

Ainut vain, että jos mies haluaisi joskus jotain todellisia mielipiteitä tai vaikkapa tuottaa naiselle ihan omia onnellisia hetkiä, niin voit olla varma, ettei se tule onnistumaan, ellei tapahdu jotain todella tramaattista, josta tämä nainen hädintuskin selviää henkisesti ja fyysisesti hengissä.

Se on ainut tilanne jonka johdosta tästä naisesta saattaa sukeutua henkisesti vahva ja empaattisesti todella oikeasti kykeneväinen ihminen, joka on tehnyt tietoisia päätöksiä siitä, ettei manipuloi ketään.

Huom. Tämä on kuitenkin AINOA mahdollinen tapa löytää inhimillisyyttä tästä naistyypistä. Odottaminen ja toivominen ei auta. Ikäväkyllä tämä naistyyppi on juuri se mihin miehet rakastuvat helposti, koska miehille on opetettu, että naista täytyy metsästää. 

Miehet eivät useinkaan tajua, että tämä on kylmän ja laskelmoivan naisen merkki ja se että miksi tämä nainen rakastuu aina niihin riehuviin miehiin, johtuu ainoastaa siitä, että tämä nainen tuntee moisesta miehestä olevan itselleen vastusta ja tämän miehen nujertaminen on haaste, vaikkakin kohtuullisen helppo sellainen.

Tätä naista saa metsästää ikuisesti ja aina. Tämä naistyyppi valitsee itselleen ainoastaan vääräntyyppisiä miehiä ja on juuri sen takia kylmä todellisuudessa. Tämä naistyyppi pelkää pohjimmiltaan omaa seksuaalisuuttaan.

 

Se on vaikea niellä, mutta se on totuus.

 

Täytyy vielä muistuttaa, että tämä naistyyppi on juuri se joka hymyilee kauniisti ja iskee samanaikaisesti tikarilla selkään vähääkään välittämättä tai edes vaivatutumatta katsomaan seurauksia.

Tämä nainen on usein jollain tavalla uskonnollinen mutta ei välttämättä usko kristinuskon käsitteisiin, vaan esim. vaikkapa ennustamiseen tai muihin myyttisiin uskomuksiin