T- mies

<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

T- miestä ei saa sekoittaa väkivaltaiseen mieheen, vaikkakin näillä kahdella miestyypilläa saattaa olla päällisinpuolin ja pinnalisesti katsottuna samankaltaisia piirteitä.

T-mies on testosteroiinin täyttämä kaveri, joka puskee otsansa hiessä tiensä läpi vaikeuksien. Naisia kohtaan tämä tyyppi käyttäytyy hyvin suojelevasti ja auttavaisesti, niin kauan kuin tuntee, että nainen on sen arvoinen (siis ko. miehen mielestä). Ikäväkyllä tämä tyyppi ei osaa olla pelkkä hyvä kaveri, vaikka joutuukin siihen asemaan alvarinsa.

T- mies on itseasiassa tavallaan iso nallekarhu.

T-miehen käsipuolessa naisen ei itse tarvitse eikä hän useinkaan myös halua tehdä mitään fyysisesti vaativaa.

Riittää kun leikkii avutonta sopivissa kohdissa.

Tämä miestyyppi onkin oiva ratkaisu laiskalle, anteeksi siis, fyysisesti kovasti heikolle naiselle, joka tarvitsee apua auton renkaiden vaihdossa, eikä hehkulamppukaan vaihdu liiallisen ponnistelun vuoksi itsenäisesti.

Sängyssä T-mies on se joka ottaa, eikä suostu otetuksi, joten seksi saattaa aktiivisemmalle naiselle olla ikävystyttävää jyystämistä. Sisään-ulos 5 minuuttia meiningillä.

Useinkaan tämän miestyypin omistavat naiset, eivät edes erityisesti ymmärrä hyvän seksin päälle ja ovatkin hyvin myöhäiselle iälle asti naiiveja seksuaalisesti, eivätkä löydä helposti todellista naisen henkeään.

 

T-mies tarvitsee kokoajan tekemistä ja jutustelu pysyy mukavasti "kuka leikkasi nurmikon ja kuka keittää kahvia tasolla" Tälle miestyypille on tärkeää roolien jakaminen perheolosuhteissa, vaikka hän väittääkin olevansa hyvin tasa-arvoinen.

Tämän miehen suusta kuulee usein seuraavan kaltaisen lauseen "miehet ovat luonnostaan miehiä ja naiset ovat luonnostaan naisia ja siksi niin tai näin."

T-mies ei siedä pohjimmiltaan omatoimisia naisia ja vähintäänkin hämmentyy kohdatessaan moisen kummajaisen.

Siinä on tarpeeksi omatoimisuutta ja feminismiä kun vaimo käskee tiskata ja hoitaa lapsia sillä välin kun käy töissä toisella paikkakunnalla päivisin.

 

17.07.2007 - 21:07

"Pieni"mies ja "Iso"mies

 

Nämä kaksi tyyppiä ovat siksi samassa, koska ongelmat ovat oikeastaan samat molempien tyyppien kanssa vain päinvastaiset.

Puhun nyt kaikenlaisesta pienuudesta ja isoudesta, mutta ainoastaan fyysisestä.

Sanottakoon näistä tyypeistä sen verran, että jos on tallin avain niin ei sillä korurasiaa vakuuttavasti aukaista ja jos on korurasian avain niin ei sillä ole tallin oveen kunnolla vaikutusta.

Näissä miehissä on vain se hyvä puoli, että he itsekkin tietävät isoutensa tai pienuutensa (ainakin yleensä) ja ovatkin juuri sen takia mielikuvitusrikkaita lukkojen käyttäjiä, joten oikeastaan puutteet korjautuu toisilla eduilla.

Koska joskus voi olla niin, että sellainen miesyksilö jolla on joka reikään sopiva yleisavain, ei sitten osaakkaan esim. tiirikoida käsillään, suullaan tai muuta kuin yhdestä suunnasta.

 

Joten uskoisin, että päittäin menee edut ja haitat.

 

Jos pitäisi valita jompikumpi, niin liian iso vai liian pieni niin..yllätys yllätys valitsisin liian pienen, koska sillä ei satu vahinkoja ainakaan.

 

Mutta täytyy nyt kyllä paljastaa, että sen näkee käytöksestä kenellä on pieni ja kenellä on iso meisseli. Kas, kun pienen omistaja on monesti kova poika treenaamaan ja muuten pitämään itsensä isona ja sellainen jolla on iso meisseli on yleensä aika tavallinen talliainen.

Sellainen hiljaista itsevarmuutta uhkuva kaveri.

 

"Ei sitä voi tietää millaisia välineitä kukanenkin kantaa takkinsa alla" väitti joku mies, mutta voin sanoa, että voi sen tietää jos osaa tarkkailla merkkejä.

 

 

16.07.2007 - 21:05

MIESTYYPPEJÄ

 

Väkivaltainen mies.

 

Otetaan nyt heti kärkeen tälläinen rankka aloitus. Lupaan, että kevenee myöhemmin. Mutta on ensin pakko käsitellä tämä alta pois, joten täältä se tulee.

 

Tässä pahin skenaario.

Jos naisena alkaa käyttäytyä niin kuin haluaa., niin siitä saa hyvin äkkiä jollain tavalla nokilleen ja pahimmassa tapauksesa pahoinpidellään siitä hyvästä ( mielestäni pahoinpitely sisältää sanana myös raiskauksen ja henkisen väkivallan)

On aika ikävä tilanne, että pitäisi aina tietää jo etukäteen haluaako harrastaa seksiä vaiko eikö. Kas kun nainen ei voi raiskata, niin paha on sanoa ei jos toinen vaan sanoo,että joo ja että jos toisen mielestä ei tarkoittaa kuitenkin, että joo.

Harvemmin sitä naisena pärjaa edes laihalle ja hintelälle miehelle, jos tulee käsirysy ja se on ihan puppua jos joku väittää muuta.

Ja hulluinta on, että on olemassa raiskausasteikoita.

Lievä- raiskaus on varsinkin aika outo käsite.

Tottahan tajuan, että ko. lain  tarkoituksena on saada tuomittua myös se, että on esimerkiksi uhkailemalla pakotettu SPY:hyn tms, mutta silti kuulostaa aika rajulle. 

 

Tämä väkivalta asia on ikävä kyllä asia mikä nousee esille tässä yhteydessä, kun puhutaan seksuaalisesta tasa-arvosta, vaikka väkivalta seksin avulla ei olekkaan seksuaalisuutta niin siinä kuitenkin käytetään välineenä sukupuolisuutta.

 

Em. on tietenki ääriesimerkki mutta ei mikään erityis erikoinen erityisyys.

 

Väkivaltainen mies ei teidä normaalin naisen seksuaalisuudesta mitään.

Jos olisi valta niin hirttäisin palleista moiset paskat.